Košarica - 0,00 kn

Vaša košarica je prazna.

DOSTAVA

Ostvari kupovinu od minimalno 700,00 kn i kupljene proizvode šaljemo besplatno na tvoju adresu po izboru! Naručenu robu dostavit ćemo na tvoju adresu po izboru ekspresnom dostavom unutar 1-5 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala. Trošak dostave se ne naplaćuje ukoliko tvoja narudžba prelazi ukupan iznos od 700,00 kuna.

Za dostavu narudžbe manje od 700,00 kuna trošak se naplaćuje u iznosu od 36,75 kuna. U slučaju da ti je isporučen proizvod različit od onog kojeg si naručio i platio, ovlašten si i dužan obavijestiti nas o pogrešnoj isporuci te imaš pravo na isporuku naručenog proizvoda, koji će ti biti dostavljen u roku 1-5 dana od zaprimanja obavijesti. Ukoliko to nije moguće, imaš pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda te cijene dostave i eventualno naknadu troškova povrata pogrešno isporučenog proizvoda ukoliko Malitragovi.eu nije u mogućnosti organizirati njegovo preuzimanje.

Također, dužan si bez odlaganja vratiti pogrešno dostavljeni proizvod na našu adresu ili ga, sukladno dogovoru s nama, predati ovlaštenoj osobi prilikom dostave naručenog proizvoda.

Koliki je iznos dostave?

Dostava se naplaćuje 36,75 kuna ukoliko je iznos košarice manji od 700,00 kuna. Zašto ste mi naplatili dostavu ako svugdje piše da je besplatna? Dostava je besplatna samo kad narudžba prelazi 700,00 kuna.

Što ako je paket koji mi je dostavljen oštećen? Jesam li ga dužan preuzeti?

Ako primjetiš da je paket oštećen nisi ga dužan/na preuzeti već možeš zatražiti novu pošiljku. O tome nas obavijesti na e-mail info@malitragovi.eu

Ako kupujem proizvod čija cijena nakon unesenog promotivnog koda iznosi manje od 700,00 kuna, trebam li platiti dostavu?

Ukoliko je cijena odabranog proizvoda 700,00 kuna, ali ostvariš popust uz promotivni kod, plaćaš dostavu. Što ako nisam na adresi dostave kada dođe dostavljač? Ukoliko nisi na adresi dostave kontaktiraj dostavnu službu i uz podatke koje ste dobili putem SMS poruke ili poziva dogovorite termin dostave.

Kako vršite dostavu?

Naručenu robu dostavit ćemo na adresu po izboru na području Republike Hrvatske i Slovenije ekspresnom dostavom kurirske službe GLS unutar 5 radnih dana od trenutka potvrde raspoloživosti naručenih artikala.

Nakon koliko vremena mogu očekivati da će naručeni proizvod biti dostavljen?

Proizvod će ti biti dostavljen u roku od 1 do 5 radnih dana nakon što te obavijestimo da je zaprimljena uplata (virmansko plaćanje i plaćanje karticama), odnosno nakon obavijesti o raspoloživosti proizvoda ako plaćaš pouzećem.

koliko je minimalni iznos narudžbe?

Minimalni iznos narudžbe u online trgovini Malitragovi.eu je 110,00 kn (bez troškova isporuke).