Košarica - 0,00 kn

Vaša košarica je prazna.

O markama

 

Agatha Ruiz De La Prada renomirana je marka dječje obuće istoimene dizajnerice, koja je svoju karijeru u svijetu mode započela u 80-ima, a u njem je prisutna i danas. Cipele se proizvode u Španjolskoj, izrađene su od visokokvalitetne kože i drugih prirodnih materijala. Svi su modeli unikatni i zabavni, prepoznatljivi po šarenim bojama i maštovitim motivima kao što su srca, cvijeće, zvjezdice ili točkice, a svaki je model i izuzetno udoban.

 

 


Garvalin je renomirana španjolska marka kvalitetne dječje obuće, pod čijim okriljem djeluju i marke Agatha Ruiz De La Prada te Biomecanics. Cipele se proizvode u Španjolskoj, izrađuju se brižno i uz veliku posvećenost detaljima. U ponudi je široka paleta obuće za sve ukuse, od svijetlih do neutralnih tonova. Modeli sjedinjuju tradicionalno s modernim, maštu sa stilom, a pritom je naglasak na kvaliteti materijala koji pogoduju udobnosti i zdravom razvoju dječjih stopala.

 

 

 

Biomecanics je priznata španjolska marka kvalitetne i inovativne dječje obuće, a djeluje pod okriljem marke Garvalin. Posebnost obuće Biomecanics je da iskorištava energiju koja se oslobađa tijekom djetetova hodanja. Cipele su izrađene od meke kože, s podstavom i pojačanjem na peti i prstima te odstranjivim anatomskim antibakterijskim uloškom. Budući da imaju pojačan petni dio, cipele djetetu olakšavaju hod i pružaju veću stabilnost, a onemogućuju okretanje stopala prema unutra. Obuća je proizvedena u Španjolskoj od prirodnih materijala bez kroma i nikla. Biomecanics predstavlja kompromis inovacija na području dječje obuće. Biomecanics koristi najnovije tehnologije s ciljem osiguravanja pravilnog rasta dječjih stopala, pružajući tako masimalnu slobodu, sigurnost i pouzdanje tijekom svih stadija razvoja djeteta.