Košarica - 0,00 kn

Vaša košarica je prazna.

Nagradna igra

Pravila nagradne igre »Dječja obuća za cijelu godinu« na Instagramu

Organizator nagradne igre, poduzeće Na-ravni, Pribožić Dani s.p. (PE Trgovina Škratek), adresa Gospodska ulica 27, 2000 Maribor, priređuje nagradnu igru pod imenom »Dječja obuća za cijelu godinu« u skladu sa sljedećim pravilima.1. članak

Nagradna igra se odvija na Instagram i Facebook profilu Škratek u razdoblju od 10. do 31. 12. 2020. Svrha nagradne igre je promoviranje posjećenosti Instagram i Facebook profila trgovine Škratek.

 

2. članak

Nagrada je dječja obuća za cijelu godinu. Dobitnik ima pravo na 4 para obuće, a svaki par može vrijediti najviše 60€. Nagradu može osvojiti samo jedna osoba.
Ukupna vrijednost nagrade je 240€. Nagrada se dijeli na četiri dijela u vrijednosti do najviše 60€.

• Dobitnik nagradne igre može odabrati jedan par obuće za proljeće u vrijednosti do najviše 60€. Ako je cijena odabranog para obuće veća od 60€, razliku u cijeni plaća dobitnik nagradne igre. U slučaju odabira obuće čija je cijena manja od 60€, isplata razlike u cijeni nije moguća, kao ni kupovina više pari obuće čija bi ukupna vrijednost bila 60€.

• Dobitnik nagradne igre može odabrati jedan par obuće za ljeto u vrijednosti do najviše 60€. Ako je cijena odabranog para obuće veća od 60€, razliku u cijeni plaća dobitnik nagradne igre. U slučaju odabira obuće čija je cijena manja od 60€, isplata razlike u cijeni nije moguća, kao ni kupovina više pari obuće čija bi ukupna vrijednost bila 60€.

• Dobitnik nagradne igre može odabrati jedan par obuće za jesen u vrijednosti do najviše 60€. Ako je cijena odabranog para obuće veća od 60€, razliku u cijeni plaća dobitnik nagradne igre. U slučaju odabira obuće čija je cijena manja od 60€, isplata razlike u cijeni nije moguća, kao ni kupovina više pari obuće čija bi ukupna vrijednost bila 60€.

• Dobitnik nagradne igre može odabrati jedan par obuće za zimu u vrijednosti do najviše 60€. Ako je cijena odabranog para obuće veća od 60€, razliku u cijeni plaća dobitnik nagradne igre. U slučaju odabira obuće čija je cijena manja od 60€, isplata razlike u cijeni nije moguća, kao ni kupovina više pari obuće čija bi ukupna vrijednost bila 60€. Isplata nagrade u novcu nije moguća, kao ni isplata razlike u cijeni.

 

3. članak

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve osobe koje budu u razdoblju od 10. do 31. 12. 2020. ispunile uvjete sudjelovanja u nagradnoj igri. Nagradna igra će se odvijati na Instagram i Facebook profilu Škratek.

Izvlačenje dobitnika održat će se 4. 1. 2021. u 10 sati u uredima trgovine Škratek.

Za sudjelovanje u nagradnoj igri potrebno je zapratiti Instagram profil »skratekspletnatrgovina«, označiti sa „sviđa mi se“ Facebook profil trgovine Škratek »Škratek Spletna trgovina«, u komentaru pod objavom označiti još dvije osobe kojima biste preporučili sudjelovanje u nagradnoj igri, a fotografiju Nagradne igre podijeliti na »storyju« svojeg Instagram profila. Dobitnici će na dan izvlačenja dobitnika biti o tome obaviješteni putem Instagrama i e-pošte (ukoliko na svom profilu imaju navedene podatke o e-pošti), a u poruci će im biti poslane sve informacije potrebne za preuzimanje nagrade. Dobitnik nagradne igre je pri preuzimanju nagrade dužan organizatoru dostaviti podatke o svom imenu i prezimenu, adresi prebivališta te OIB-u.

 

4. članak

Izvlačenje dobitnika nagrade izvršit će komisija za nadzor nagradne igre u uredima Trgovine Škratek u 10 sati. Ime dobitnika nagrade bit će objavljeno na Instagram profilu »skratekspletnatrgovina« i Facebook profilu »Škratek Spletna trgovina.« Dobitnik nagrade bit će o tome obaviješten u posebnoj poruci, kada će biti dogovoreni detalji o preuzimanju nagrade.

 

5. članak

Dobitniku nagradne igre će nagrada biti poslana poštom. Vrijednost nagrade iznosi najviše 240€.

 

6. članak

Pravila su obvezujuća za sve sudionike u nagradnoj igre i druge osobe koje su na bilo koji način povezane s nagradnom igrom i dodjelom nagrada. Pravila nagradne igre u pisanom obliku dostupna su na uvid kod organizatora nagradne igre, u prostorijama poduzeća Na-ravni, Pribožič Dani s.p. (PE Trgovina Škratek). Organizator zadržava pravo promjene pravila u slučaju postojanja razloga tehničke ili komercijalne prirode ili razloga koji se tiču odnosa s javnošću. Organizator će sudionike nagradne igre obavijestiti o svim promjenama i novostima glede promocije i nagradne igre, i to putem svoje Facebook stranice i Instagram profila.

U nagradnoj igri mogu sudjelovati sve fizičke osobe koje pristaju na uvjete nagradne igre. U ovoj nagradnoj igri ne smiju sudjelovati zaposlenici Poduzeća Na-ravni, Pribožič Dani s.p. (PE Trgovina Škratek), kao ni druge osobe koje su na bilo koji način (temeljem ugovora, studentskog ugovora i sl.) povezane s organizatorom nagradne igre.

Ukoliko bi osobe iz prethodnog stavka sudjelovale i nagradnoj igri, nagradna će se igra poništiti. Isto tako, nagrada se neće uručiti ako se utvrdi da je dobitnik nagradne igre naveo pogrešne ili netočne podatke. Osobe mlađe 16 godina mora zastupati roditelj ili zakonski predstavnik.

 

7. članak

Poduzeće Na-ravni, Pribožič Dani s.p. (PE Trgovina Škratek), Gospodska ulica 10, 2000 Maribor, obvezuje se osobne podatke sudionika nagradne igre čuvati i njima upravljati u skladu sa zakonom o zaštiti osobnih podataka.

Organizator nagradne igre »Dječja obuća za cijelu godinu« je poduzeće Na-ravni, Pribožič Dani s.p. (Trgovina Škratek). Organizator će podacima o imenu, prezimenu, telefonskom broju i adresi e-pošte sudionika nagradne igre (u nastavku: podaci), navedenima samo u slučaju da je osoba dobitnik nagradne igre, upravljati u svrhu provedbe nagradne igre. U slučaju da je sudionik nagradne igre ujedno i dobitnik iste, organizator će ime i prezime sudionika objaviti i na svom Instagram i Facebook profilu Trgovine Škratek.

 

8. članak

Izvlačenjem se dobiva konačan dobitnik nagradne igre te na izvlačenje nije moguća pritužba. Uvjet za dobivanje nagrade je da se sudionici slože s pravilima nagradne igre te s obradom osobnih podataka, kako je navedeno u članku 7. Nagradu nije moguće mijenjati za gotovinu. Promjena dobitnika nagrade nije moguća, bez obzira na bilo kakvo srodstvo ili drugu vrstu veze između dobitnika nagradne igre i druge osobe.

Organizator i osobe koje sudjeluju u provedbi nagradne igre ne odgovaraju za možebitnu štetu koja bi proizlazila iz nagrada ove nagradne igre.

U slučaju postojanja okolnosti na koje organizator me može utjecati (viša sila), organizator može otkazati nagradnu igru. Organizator je obvezan o tome obavijestiti sudionike nagradne igre putem medija. U tom slučaju organizator ne odgovara za nastalu štetu.

Odluka organizatora o svim pitanjima vezanima uz nagradnu igru odnosno o pravilima nagradne igre konačna je i vrijedi za sve sudionike u nagradnoj igri.

 

9. članak

Nagradnu igru organizira poduzeće Na-ravni, Pribožič Dani s.p. (Trgovina Škratek) te ista nije ni na koji način povezana s organizacijama Facebook i Instagram.

 


Maribor, 9. 12. 2020., Nataša Pribožič