Košarica - 0,00 kn

Vaša košarica je prazna.

ZAMJENA ROBE

Zamjena robe moguća je unutar 14 dana od primitka pošiljke. Zamjenu si dužan/na zatražiti putem e-maila sa sadržajem ZAMJENA: BROJ NARUDŽBE unutar 14 radnih dana od primitka pošiljke. U e-mailu trebaš objasniti želite li proizvod mijenjati za isti proizvod druge veličine ili boje, ili za drugi proizvod iz naše ponude. Proizvod potom vraćaš na našu adresu: trgovina Škratek, Gosposka ulica 27, 2000 Maribor, Slovenija. Kada utvrdimo da je vraćeni proizvod neoštećen i u neoštećenoj originalnoj ambalaži, napravit ćemo zamjenu.

Ukoliko roba nije u odgovarajućem stanju (nenošena i neoštećena ili je originalna ambalaža oštećena), morat ćeš platiti poštarinu u iznosu od 50,00 kn kako bi ti roba ponovno bila poslana na kućnu adresu. Ako proizvod mijenjaš za proizvod veće vrijednosti najprije ćeš trebati uplatiti razliku na naš račun ili razliku platiti pouzećem, a ako je manje vrijednosti mi ćemo novac vratiti na tvoj račun.

Mogu li proizvod kupljen u web shopu zamijeniti za drugi?

Pravo na zamjenu robe imaju svi kupci unutar 14 radnih dana od primitka pošiljke.

Kontaktiraj naše osoblje na info@malitragovi.eu, pokreni zahtjev za zamjenu proizvoda i oni će te dalje informirati o procesu povrata razlike novca.